Perioperatif Eğilimler Anketi Başlıyor

Perioperatif sürecin ERAS protokollerine uygun olarak yönetilmesi ile ilgili veriler çoğaldı. Sağlık çalışanlarının konuya ilgisi de her geçen gün hızla artıyor.

ERAS Türkiye Derneği olarak hazırladığımız bilimsel araştırmalar platformunun (ERAS-Network) lansmanı olarak düşündüğümüz bir anket çalışmasını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık çalışanlarının perioperatif dönemdeki mevcut uygulamalarını ve ERAS protokollerine bakış açılarını dökümante etmeyi hedefleyen bu araştırmanın sonunda elde edilecek tüm veriler ankete katılanlarla paylaşılacaktır. Katılımcıların meslek ve branşlarına göre bazı modifikasyonlar yapılarak hazırlanan anketi doldurmak 8-10dk sürmektedir.

Ankete katılmak için https://www.eras-network.org/register.php adresinde yer alan Üyelik Formunu doldurmanızı rica ederiz. Üyelik formunu doldurup, Başvur butonuna bastıktan sonra Perioperatif Eğilimler Anketi yanıtlamanız için ekranda açılacaktır.

Ankete katılırken sisteme yaptırılacak kayıt sayesinde katılımcılar, daha sonra planlanacak bilimsel çalışmalardan haberdar olabilecek ve arzu ettiklerine katılabilecekleri gibi kendileri de platforma çalışma önerisinde bulunabileceklerdir.

                                                                                                                                                                                       ERAS Derneği Yönetim Kurulu Başkanı 

                                                                                                                                                                                                            Haldun GÜNDOĞDU