ERAS Kursu İstanbul’da Yapıldı

Derneğimizin düzenlediği ilk kurs Uluslararası katkılı olarak 15 Haziran 2019 günü, Divan Asia Otel kongre merkezinde yapıldı.

 

Çoğunluğunun İstanbul’dan olduğu 89 katılımcının, bir kısmı da ERAS ile ilgilenen ve Türkiye’nin çeşitli merkezlerinden gelen bilim insanları idi.

Henrik Kehlet, Angie Balfour ve Hans De Boer gibi ERAS’ın çok önemli isimlerinin katkı verdiği kursun tüm konuşmaları büyük bir ilgi ile izlendi. Tam gün eşzamanlı tercüme vardı ve katılımcılardan da uluslararası konuşmacılardan da tam puan aldı.

Katılımcılar kahve aralarında hem birbirleriyle sohbet ettiler ve hem de ERAS dünyasının önemli isimleri ile yakından tanışma fırsatı buldular. Ayrıca, otelin balkonundan deniz manzaralı, temiz hava olanağını değerlendirenler de oldu.

Öğle yemeğinin oturma düzeninde olması, lezzeti ve hızlı servis de katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı.

Bütün konuşmalar bittikten sonra yapılan ”Sorular ve Tartışma” oturumuna da ilgi büyüktü. Henrik Kehlet’in toplantıdan sonra, sorulan sorularla ilgili olarak  yaptığı ”kusiyerlerin bilgi düzeyi 1 yıl önceki kongrenize göre inanılmaz ilerlemiş, bu Türkiye’de ERAS’ın hızla yerleşeceği ümidimi artırdı” yorumu bizleri hem mutlu hem de motive etti.

Kursun gerçekleşmesi için katkı veren ve orada bulunarak renklendiren, yol arkadaşlarımız olarak nitelendirdiğimiz tıbbi endüstrinin temsilcileri de katılımdan ve ilgiden mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

Diğer fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.